İZMİR / TORBALI - Torbalı Subaşı Mustafa Topalan Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ara

Ben okuyorum,Torbalı okuyor projesi kapsamında okulumuzda “kitap değişim masası” kurularak hem kitap paylaşma hem de okuma alışkanlığı kazandırma etkinliği yapıldı.

Ara

Yapımı tamamlanmış olan okulumuzda eğitim-öğretime başlanması Torbalı İlçe Kaymakamı Sayın Ercan ÖTER,Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Cafer TOSUN,rahmetli Mustafa TOPALAN’ın torunu Yeliz TOPALAN ve ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleşti.

Haziran Ayı Sorumluluk Sınav Takvimimiz yayınlandı.

Haziran Ayı Sorumluluk sınav takvimine ulaşmak için tıklayınız:

meb_iys_dosyalar/35/22/750936/dosyalar/2023_06/02163301_sinavprogrami-gorevliler0.pdf

Haziran Ayı Sorumluluk sınav takvimi öğrenci listesine ulaşmak için tıklayınız:

meb_iys_dosyalar/35/22/750936/dosyalar/2023_06/02131521_ogrencisinavprgtoplu0.pdf

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda coşkuylan kutlandı.

Nis

Okulumuz Bilişim Teknolojileri öğrencilerinin Robotik Kodlama Dersi kapsamında Arduino ile yapmış oldukları Sensörlü Robot Araba projesi

Biyoplastik üretimi yaptık.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü programımızı gerçekleştirdik.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü için hazırlamış olduğumuz panomuz.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde "Mutlu Bakış (Mutlulook)" Projesi kapsamında okulumuz 9. Sınıf öğrencilerine yönelik konferans düzenledi.

Mrt

Okulumuz 11/C Sınıfı öğrencisi Deniz Aksak, Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlemiş olduğu Gençler Serbest Stil Güreş kategorisinde İzmir ikincisi olmuştur.

Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılı Şubat ayı "Ayın Örnek Öğrencisi" 11/C sınıfından Yeliz ERDEN'e Onur Kurulu Başkanı Aslı Yılmaz tarafından belgesi takdim edildi.

Sergilediği örnek davranışlarının ve başarılarının devam etmesini dileriz.

Şbt

Okulumuz Anadolu ve Meslek Programı uygulayan, çok programlı Anadolu Lisesidir. Meslek Lisesi programında, Kimya Teknolojileri, Bilişim Teknolojileri, gelecek eğitim yılından itibaren öğrenci kabul edeceğimiz Tarım Alanı bulunmaktadır.

Ara

Kimya Teknolojileri Alanı öğrencilerimiz Kimya öğretmeni Esra Nur Erözkan ile Tat Konserve Fabrikası'na gezi düzenlediler.

Tat Konserve Fabrikası laboratuvarlarını inceleyen öğrencilerimiz alanları ile ilgili farklı bir deneyim yaşadılar.