İZMİR / TORBALI - Torbalı Subaşı Mustafa Topalan Çok Programlı Anadolu Lisesi

SUBAŞI MUSTAFA TOPALAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ

Okulumuzda Anadolu Lisesi Programı, Bilişim Teknolojileri Alanı Programı ve Kimya Teknolojisi Alanı uygulanmaktadır.

Hayırsever Mustafa Topalan tarafından yaptırılarak, 1995 öğretim yılında Subaşı Beldesinde şu anki binada çok programlı lise olarak hizmete başlamış, 1996 yılında ise aynı binada Subaşı Mustafa Topalan Anadolu Ticaret Meslek Lisesi olarak eğitim öğretime başlamıştır.

2006/2007 yılında Okul Ticaret Turizm Genel Müdürlüğüne bağlı iken Orta Öğretim Genel Müdürlüğüne bağlanmış ve ismi Subaşı Mustafa Topalan Lisesi olarak değiştirilmiştir.

2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında Anadolu Lisesine dönüştürülmüştür. 2018-2019  Eğitim-Öğretim yılında Çok Programlı Anadolu Lisesine dönüştürülmüştür. Meslek lisesi programı olarak Bilişim Teknolojileri Alanı ve Kimya Teknolojisi Alanı bulunmaktadır.

Yeni okul binamızın temelleri atılmış olup, bitene kadar Subaşı İlkokulu binasını kullanmaktayız.

Yayın: 08.12.2014 - Güncelleme: 19.10.2022 15:42 - Görüntülenme: 4178