İZMİR / TORBALI - Torbalı Subaşı Mustafa Topalan Çok Programlı Anadolu Lisesi

Misyonumuz, Vizyonumuz ve Temel Değerlerimiz

Okul Müdürlüğümüzün misyon, vizyon, temel ilke ve değerlerinin oluşturulması kapsamında öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz, çalışanlarımız ve diğer paydaşlarımızdan alınan görüşler, sonucunda stratejik plan hazırlama ekibi tarafından oluşturulan misyon, vizyon, temel değerler; okulumuz üst kuruluna sunulmuş ve üst kurul tarafından onaylanmıştır.

MİSYONUMUZ *

Kurumsal değerlerimizi sahiplenen ,iç ve dış paydaşları ile birlikte düşünen ve çalışan  yaratıcı ve eleştirel düşünen, özgür ve özgürlükçü, etik değerleri önemseyen bilimsel, sosyal ve kültürel formasyonu ve özgüveni ile üstleneceği mesleki ve sosyal sorumlulukları başarıyla yerine getirecek bireyler yetiştirmek; evrensel boyutta düşünce, bilim ve teknoloji üreterek insanlığın hizmetine sunmak ve bilim, sanat ve kültürün toplumda yer bulmasında ve yaygınlık kazanmasında yardımcı ve öncü

VİZYONUMUZ *

Eğitim ve öğretim deneyimini yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlarla zenginleştirmek ,teknolojiyi kullanarak yenilikçi ,modern düşünen bireyler yetiştirmek. Akademik, bilimsel ve kültürel faaliyetlerimizle hem öğrencimizin hem ülkemizin  geleceğinin  şekillenmesine katkıda bulunmak.

TEMEL DEĞERLERİMİZ *

1) Öğrenci merkezlilik